Помощ & Подкрепа

Защита на непълнолетни лица

Политиката на Betfair е ясна: Противозаконно е лица, ненавършили 18 години, да откриват сметка или да залагат в Betfair

Betfair се отнася изключително сериозно към своите отговорности в това отношение. Предупредителни съобщения и символи за възрастовата граница са видими по време на процеса на регистрация и на много места в целия сайт на Betfair.

Ние извършваме проверки за установяване на възрастта на всички наши клиенти.

Родителски контрол

Родителите трябва да поемат отговорност и да проявят бдителност по отношение на непълнолетни лица, играещи хазарт. Някои точки, които родителите могат да разгледат, са:

Бъдете внимателни относно това, какви сайтове се посещават. Родителските филтри са достъпни с повечето браузъри, но могат да се използват допълнителни решения за филтриране (виж по-долу).

Не оставяйте сметката си отворена, без да сте излезли от нея, когато сте далеч от компютъра и има вероятност дете да има достъп до него.

Филтращи системи

Betfair препоръчва на клиентите си да не позволяват на непълнолетни да влизат в сайтове за хазартни игри.

Това може да стане с помощта на филтриращи решения, които позволяват на родителите да блокират достъпа на деца до хазартни сайтове. Ако споделяте компютъра си с приятели или роднини, които са под законната възраст да се регистрират или залагат с нашия сайт, моля, обмислете инсталирането на решения за родителско филтриране, като например местните еквиваленти по-долу:

  Net Nanny™

  CyberPatrol

Ние извършваме проверки за установяване на възрастта на всички наши клиенти.

Агенции за подкрепа на младежи/родители

Gambling Therapy

Gambling Therapy предоставя информация, съвети, подкрепа и безплатно консултиране за превенцията и лечението на проблеми с хазарта.

Агенции за подкрепа

Ако познавате някого, който се нуждае от помощ за склонността си към хазарт, ние сме създали списък с организации, които могат да помогнат

Чат на живо

Искате да поговорите с нас за някой от въпросите, обсъдени на този сайт? Проведете поверителен разговор с един от нашите обучени консултанти сега.