Моето залагане

Самоизключване

Какво е Самоизключване?

Ако имате нужда да си починете от игра, ние предоставяме опция за самоизключване, която Ви позволява да предпазите самите себе си от достъп до Вашата Betfair сметка. Самоизключването означава, че сметката Ви ще бъде закрита за минимум 6 месеца и няма да може да бъде активирана при никакви обстоятелства по време на периода на самоизключване (за разлика от стандартното искане за затваряне на сметката).

Въпреки че минималният период на самоизключване е шест месеца, няма максимален период на самоизключване и то може да бъде постоянно.

Ако имате непосрещнати залози на борсата, те ще бъдат отменени, а средствата ще бъдат върнати в баланса по сметката Ви. Всички (частично) посрещнати залози ще останат. Моля, свържете се с нашия отдел “Клиентска поддръжка“, за да Ви бъдат върнати тези средства.

Какво следва?

Препоръчваме Ви по време на периода на самоизключване да потърсите допълнителна помощ и съвет от призната агенция за подкрепа при проблеми, свързани с хазарта.

Повечето игрални оператори/оператори на хазартни игри предлагат самоизключване. Ако имате сметки в други оператори, трябва да поискате самоизключване от всеки оператор, в който имате регистрирана сметка.

Как да настроя Самоизключването?

Самоизключването може да се настрои от раздела “Защита на играч” в “Моята сметка” или като се свържете с нашия отдел “Клиентска поддръжка“.

Можете да се изключите онлайн от всички продукти за минимален период от шест месеца. След като шестте месеца изтекат, изключването ще остане в сила, докато не се получи искане за повторно активиране на сметката.

Ако бихте искали да се самоизключите за постоянно от всички продукти, това може да бъде направено чрез нашия отдел “Клиентска поддръжка“. Вижте раздела “Връзка с нас” за пълната информация за контакт с отдел “Клиентска поддръжка“.

Също така препоръчваме да обмислите инсталирането на софтуер, който блокира достъпа до сайтове за хазартни игри. За повече информация, моля кликнете тук.

Можеш да зададеш онлайн изключване, като отидеш на „Моята сметка“ и след това щракнеш върху „Моята Betfair сметка“. Оттам трябва да щракнеш върху „Защита на играча“, да избереш опцията „Самоизключване“ и да посочиш „Всички продукти“.

Това ще предотврати твоето използване на всички продукти (включително раздел Спорт, всички Игрални продукти и Виртуални спортове) на уебсайта на Betfair за минимален период от 6 месеца до 5 години или за постоянно.

Какво става след като периодът на Самоизключване приключи?

Моля, имайте предвид, че след като изтече минималният период на самоизключване (6 месеца), Вашата сметка няма да бъде автоматично отворена.

Ако бихте искали да активираме повторно Вашата сметка, ще трябва да се свържете с нашия отдел “Клиентска поддръжка” по телефона или чрез чата на живо. В случай че е възможно Вашата сметка да бъде активирана повторно, няма да можете да влезете в нея веднага. Съществува 7 дневен период на временно прекъсване, наложен на сметката. След като този период приключи, пълният достъп до вашата сметка ще бъде отново възможен.

Ако промените решението си за повторно отваряне на сметката си по време на този период, моля да ни уведомите.

Трябва Ви почивка?

Ако искате да спрете за малко, ние можем да Ви помогнем с помощта на нашата услуга за почивка

Разбиране на хазарта

Как да установите по-добър контрол?