Моето залагане

Задаване на лимити

Лимити на депозит

Лимитите на депозита Ви позволяват да ограничите паричната сума, която можете да депозирате в сметката си. Сумата може да бъде избирана за период от един ден, една седмица или един месец. Лимитът на депозита ще Ви позволи да ограничите количеството на парите, влизащи в профила Ви, преди да залагате.

Как да задам лимитите на депозита?

Ако имате сметка, може да задавате или управлявате лимитите на депозит, като влезете в своята Betfair сметка и влезете в раздела “Моята сметка”. От тук можете да кликнете върху “Защита на играча”, а след това “Лимити на депозита”.

Съществува и друг вариант: тъй като членовете на екипа от отдел “Клиентска поддръжка” минават обучение по отговорно залагане, можете да се свържете с тях, за да обсъдите възможните опции. Нашият отдел “Клиентска поддръжка” може да зададе лимит на депозит за Вас по Ваше желание. Вижте раздел “Връзка с нас” за пълната информация за контакт с отдел “Клиентска поддръжка“.

Лимити на загуба

Betfair ви предлага възможността да зададете Лимити на загуба, които обхващат всички продукти.

Лимитите на загуба Ви позволяват да ограничите количеството пари, които можете да загубите за даден период. Можете да изберете да ги зададете за дневен, седмичен, месечен или годишна период.

Глобален лимит на загуба – ще се вземат предвид загубите от всички спортни продукти. Глобален лимит на загуба на €100 на седмица ще ви позволи да загубите комбинираната обща сума от €100 на всички продукти.

Това може да се настрои, като влезете в сметката си в Betfair и след това в раздела “Моята сметка”. От тук можете да кликнете върху “Защита на играч”.

Увеличаването на лимитите на загуба влиза в сила след 7 дни, а намаляването им става моментално.

Лимитите на загуба Ви позволяват да ограничите сумата, която можете да изгубите за даден период.

Лимитите на загуба Ви позволяват да ограничите сумата, която можете да изгубите за даден период.

Какво представлява хазарта?

Как да установите по-добър контрол?